ساخت رقص نور حرفه ای ستاره با افکت های جذاب

ساخت رقص نور حرفه ای

در این بخش تیم الکترونیک و برنامه نویسی الکترونیک ۹۸, اقدام به طراحی و انتشار پروژه ای کاربردی و حرفه ای با عنوان, ساخت رقص نور حرفه ای ستاره با افکت های جذاب, برای شما علاقه مندان به پروژه های میکروکنترلر AVR کرده است. بی شک تا به حال انواع رقص نورها با افکت ها و شکل های متفاوت را در سطح شهر و یا مکان های گوناگون دیده اید. بعضی از رقص نورها آنقدر دارای افکت های گوناگون و طولانی هستند که گاه شما را تا چند دقیقه محو تماشای خود می کنند! پس می توانیم نتیجه بگیریم شرط اول ساخت یک رقص نور زیبا و جذاب طراحی افکت های گوناگون و خلاقانه است.

ساخت رقص نور حرفه ای ستاره با افکت های جذاب

شرح عملکرد پروژه

شاید ساخت یک رقص نور ساده با چند افکت ابتدائی کار زیاد مشکل و پیچیده ای نباشد، اما سختی کار از جایی شروع می شود که بخواهیم یک رقص نور فوق العاده جذاب با افکت های متفاوت داشته باشیم. برای حل این مشکل و ساده کردن پروسه طراحی یک رقص نور حرفه ای، در این پروژه ما با استفاده از یک میکروکنترلر ATTINY2313 اقدام به طراحی یک رقص نور فوق العاده زیبا با طرح ستاره کرده ایم که دارای افکت های بسیار بسیار جذاب می باشد، که شما دوستان عزیز می توانید با الگو برداری از روش برنامه نویسی این پروژه انواع رقص نورها با طرح های متفاوت را در کمترین زمان طراحی نمائید.

همچنین فایل شبیه ساز این پروژه نیز که با نرم افزار Proteus 8 Professional طراحی شده، پیوست فایل پروژه جهت دانلود قرار داده شده است، که می تواند شما را در یادگیری هر چه بهتر مدار و نحوه عملکرد آن یاری نماید.

نقشه شماتیک پروژه ساخت رقص نور حرفه ای ستاره با افکت های جذاب

نقشه شماتیک پروژه ساخت رقص نور حرفه ای ستاره با افکت های جذاب

برنامه نوشته شده در نرم افزار BASCOM-AVR به زبان بیسیک BASIC

 اطلاعات پروژه

 رمز فایل : www.electronics98.com

 محیط برنامه نویسی : Bascom-AVR

 برنامه نویسی شده به زبان : Basic

 نویسنده : فرهاد اکبری

 تاریخ انتشار : 29 دسامبر 2014

16 دیدگاه

  1. سلام.ممنون بابت این مدار زیباست ولی برای بنده که اطلاعات کمی از الکترونیک دارم توضیحات و فایلهای پیوست ناقص هستن.مثلا ولتاژ ورودی مشخص نیست.توی فیلم مدار ساخته شده چندتا خازن داره ولی در شماتیک وجود نداره! یا مقاومتها اهم هاشون با شماتیک اختلاف زیادی داره! میشه دراین خصوص کمی توضیح بدید.؟ممنون

  2. سلام دوست عزیز
    مدار پروژه کامل و بی نقص می باشد، لطفا دقت نمائید ولتاژ تغذیه مدار 5 ولت می باشد، معمولا برای رفع نویزهای احتمالی تغذیه و جلوگیری از ریست شدن میکرو در ورودی تغذیه از یک خازن الکترولیتی با ظرفیت 470 الی 1200 میکروفاراد و چند خازن عدسی 100 نانو فاراد جهت رفع نویزهای احتمالی در ورودی تغذیه مدار و ورودی تغذیه میکروکنترلر avr استفاده می شود.

  3. سلام خسته نباشید
    میشه لطف کنید و تمام قطعات این پروژه رو بگید

  4. سلام دوست عزیز
    میکروکنترلر atiny2313
    تراشه 74145
    مقاومت 10 کیلو اهم – چهار عدد
    میکروسوئیچ فشاری 4 عدد
    کریستال 8 مگاهرتز
    لامپ ال ای دی 64 عدد
    منبع تغذیه DC پنج ولتی با جریان حداقل یک آمپر

  5. خیلی ممنون از پاسخ گویی سایتتون
    میخواستم بدونم برد مدار چاپی اماده قابل خریداری هست یا باید باتوجه به نقشه بسازیم

  6. سلام دوست عزیز
    متاسفانه در حال حاضر نقشه PCB این پروژه به صورت آماده موجود نیست. باید خودتان با توجه به نقشه شماتیک توسط یکی از نرم افزارهای مربوطه طراحی آنرا انجام دهید.

  7. سلام و ممنون از سایت خوبتون
    ظاهرا در نقشه شماتیک اتصال A1 تا A8 ال ای دی ها درست نیست
    چون من میخوام PCB آنرا درست کنم.میشه لطف کنید یکبار دیگه چک کنید.
    ممنون میشم

  8. سلام دوست عزیز
    اتصالات A1 الی A8 درست می باشند ، همچنین مدار این پروژه در نرم افزار شبیه ساز پروتئوس آزمایش شده و فایل شبیه ساز آن پیوست فایل پروژه می باشد.

  9. سلام خسته نباشید
    میشه فایل اجرا شده داخل پروتئوس رو برای دانلود داخل سایت بذارید ؟
    بعد اینک تمام A1های 64 ال ای دی بهم وصل میشوند و به A1داخل ای سی میخوره؟
    اگر بخوام ابعاد برد رو یکم بزرگتر کنم باید چیکار کنم؟

  10. فرهاد اکبری

    سلام دوست عزیز
    فایل شبیه ساز درون فایل پروژه قرار گرفته است، بعد از دانلود فایل برای دسترسی به فایل شبیه ساز کافی است، از درون فایل پروژه دانلود شده، وارد پوشه ISIS شوید. همچنین لازم به ذکر است جهت استفاده از فایل شبیه ساز باید از نرم افزار Proteus ورژن 8.1 استفاده کنید. برای افزودن تعدا بیشتر لامپ LED می توانید از یک میکروکنترلر با تعدا پایه های بیشتر، همانند میکروکنترلر ATmega16 یا ATmega32 استفاده کنید.

  11. بعد ببخشید کل هزینه هایی ک کردید چقدر شده؟
    یعنی مقرون به صرفه هست که بخوایم درست کنیم؟

  12. فرهاد اکبری

    این پروژه یک پروژه آموزشی و سرگرم کننده است و هزینه ساخت آن شامل خرید لامپ LED و میکروکنترلر است البته هزینه های جانبی نیز همانند تهیه و چاپ برد، خازن ها، مقاومت ها و تراشه های تغذیه را نیز باید در نظر گرفت، برای فهمیدن قیمت تمام شده آن می توانید یک لیست قطعات تهیه کنید و قیمت آن ها را از اینترنت بیابید.

  13. سلام
    میشه تمام این قطعات رو با مشخصات کامل بگید؟

  14. سلام دوست عزیز
    میکروکنترلر ATTINY2313
    تراشه 74145
    کریستال 8 مگاهرتز
    8 عدد مقاومت 150 اهم
    4 عدد مقاومت 10 کیلو اهم
    4 عدد تک سوئیچ
    لامپ LED به تعداد مورد نیاز

  15. باسلام ،ممنونم پروژه بسیار خوبی است میخواستم بدونم که میشه بجای میکروکنترلر atiny2313 ، از میکروکنترلر ATmega16 یا ATmega32 استفاده کرد اگه میشه چه تغییراتی رو باید انجام داد یا اصلا تغییر لازم نیست ؟

 شرایط و قوانین ثبت دیدگاه

 فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید.

 لطفاً بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.

 به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

 از ارسال لینک‌های سایت‌های دیگر و ارایه‌ی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی پرهیز کنید.