خانه / الکترونیک / چگونه قدرت یک فرستنده را تنظیم و مشخص کنیم؟

چگونه قدرت یک فرستنده را تنظیم و مشخص کنیم؟

چگونه قدرت یک فرستنده را تنظیم و مشخص کنیم؟

برای اندازه گیری قدرت خروجی یک فرستنده، معمولا از دستگاه وات سنج و برای تنظیم قدرت خروجی فرستنده از تشعشع سنج (اندازه گیر SWR) استفاده می شود. ولی یک روش ساده، این است که یک مقاومت به خروجی فرستنده به طور سری با آنتن، وصل نموده و ولتاژ دو سر مقاومت و جریانی که از آن می گذرد را اندازه گرفته و سپس این دو عدد را در هم ضرب کرده و قدرت فرستنده را مشخص نمود. به خاطر این که در فرکانس های بالا، اثر پوستی باعث خطای زیادی می شود از اهم متر دیجیتال استفاده کنید.

چگونه ایستگاه های خارج از محدوده ی رادیویی را دریافت نماییم؟

چنان چه، مدار زیر را در سر راه انتن یک گیرنده قرار دهیم می توان ایستگاه های خارج از محدوده ی فرستنده های رادیویی را دریافت نمود.

L1 مساوی است با 36 دور سیم به شماره ی 30 روی لوله ی پلاستیکی به قطر 0/8 سانتی متر و به طول 2 سانتی متر که از 11 دور مانده به شاسی، سروسط گرفته می شود.

L2 شامل 36 دور سیم به شماره ی 30 روی لوله ی پلاستیکی به قطر 0/8 سانتی متر و به طول 2 سانتی متر

چوک RFC مساوی است با 3 میلی هانری

7809 = آی سی رگولاتور می باشد.

چگونه ایستگاه های خارج از محدوده ی رادیویی را دریافت نماییم؟

چگونه به کمک امواج رادیویی، شخصی را تعقیب نماییم؟

مدار زیر، یک فرستنده ی کوچک و در حقیقت، یک نوسان ساز امواج رادیویی است که امواج رادیویی 27 مگاهرتز را تولید و پخش می کند.

حال اگر یک گیرنده ی FM را روشن نموده و به آن نزدیک تر شوید، صدای سوت قوی تر خواهد شد. کریستال مدار، 27مگاهرتز بوده و سیم پیچ L1 از یک متر سیم لاکی 022 تشکیل شده و شماره ی ترانزیستور AF 115 و مقدار مقاومت 270 کیلو اهم و مقدار خازن 0/001 میکرو فاراد و باطری 1/5 ولتی می باشد.

چگونه به کمک امواج رادیویی، شخصی را تعقیب نماییم؟

چگونه امواج مافوق صوت را دریافت نماییم؟

برای دریافت امواج مافوق صوت که با گوش شنیده نمی شود، می توان از مدار زیر استفاده نمود. در این مدار سیم پیچ L1 عبارت است از 200 دور سیم به شماره ی 0/25 که روی چوبی به شکل ضربدر که طول هر خط آن 2 متر است، پیچیده شده است. نقطه ی J1 فیش خروجی مدار بالاست که بایستی به ورودی یک آمپلی فایر صوتی وصل شود.

چگونه امواج مافوق صوت را دریافت نماییم؟

چگونه یک کریستال را تست کنیم؟

کریستال ها با اهم متر تست نمی شوند. چنان چه از مدار زیر استفاده نموده و کریستال را در محلی که با X مشخص شده است، نصب کنیم، در صورت سالمی کریستال، دیود نوری روشن می شود در صورتی که روشن نشد نقاط A و B را به هم وصل و آزمایش را تکرار کنید. مدار بالا می تواند کریستال های 1 تا 30 مگاهرتز را تست نماید.

چگونه یک کریستال را تست کنیم؟

چگونه صدای تلفن را روی فرستنده ی FM پخش کنیم؟

اگر مدار زیر را بسازید و به خط تلفن وصل کنید، می توانید صدای تلفن را بر روی موج FM بشنوید. سیم پیچ، 4 دور سیم صفر شصت(060) لاکی می باشد که بر روی لوله ی مقوایی بدون هسته به قطر 6 میلی متر پیچیده شده و یک متر سیم به عنوان آنتن به پایه ی کلکتور ترانزیستور وصل کنید.

چگونه صدای تلفن را روی فرستنده ی FM پخش کنیم؟

 موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان

 نویسنده : زهرا ایزانلو

انواع آنتن ها

آنتن نیم موج (هرتز) این آنتن از دو میله ی فلزی تشکیل شده است که …