کیت آماده پروژه فاصله یاب اولتراسونیک با MAX232 و میکروکنترلر AVR

پروژه آماده فاصله یاب اولتراسونیک با MAX232 و میکروکنترلر AVR

پروژه آماده فاصله یاب اولتراسونیک با میکروکنترلر AVR یک پروژه به نظیر برای دانشجویان رشته های الکترونیک و الکتروتکنیک می باشد, که به دنبال یک پروژه بسیار حرفه ای و البته کاربردی جهت ارائه به استاد هستند, محسوب می شود. کیت پروژه ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با تراشه MAX232 و میکروکنترلر AVR طراحی شده است و برنامه میکروکنترلر آن به هر دو زبان برنامه نویسی C و بیسیک BASIC نوشته شده است. از ویژگی های اصلی این پروژه که باعث می شود تا آن را از سایر پروژه های مشابه مجزا کند و به آن ماهیت یک پروژه بسیار حرفه ای را بدهد، عدم استفاده از ماژول های آماده آلتراسونیک می باشد. در این پروژه با استفاده از مدارات فرستنده و گیرنده طراحی شده و میکروکنترلر ATtiny2313, یک فاصله یاب اولتراسونیک کامل می سازیم. همچنین این پروژه شامل یک فایل PDF به زبان فارسی می باشد که در آن به صورت کامل سخت افزار مدار و برنامه میکروکنترلر AVR به هر دو زبان بیسیک BASIC و زبان C شرح داده شده است.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

خانه / پروژه های میکروکنترلر / طراحی ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با MAX232 و AVR

طراحی ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با MAX232 و AVR

دانلود پروژه طراحی ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با تراشه MAX232 و میکروکنترلر AVR

در این بخش دانلود پروژه طراحی ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با تراشه MAX232 و میکروکنترلر AVR, توسط تیم الکترونیک وبرنامه نویسی الکترونیک ۹۸ برای شما علاقه مندان به پروژه های میکروکنترلر AVR آماده شده است. در این پروژه با استفاده از مدارات فرستنده و گیرنده معرفی شده و میکروکنترلر ATtiny2313, یک فاصله یاب اولتراسونیک کامل می سازیم. میکروکنترلر AVR باید موج اولتراسونیک را برای مدت معینی از طریق فرستنده ارسال کند و بازتاب موج ارسالی را پس از چند لحظه از طریق گیرنده دریافت نماید و با اندازه گیری زمان رفت و برگشت, فاصله را مشخص کند و روی ال سی دی LCD نشان دهد. در صورتی که مانعی وجود نداشته یا خیلی دور باشد, موج بازگشتی وجود نخواهد داشت و پیغام (Over Range) به معنای وجود نداشتن مانع روی, روی ال سی دی LCD ظاهر می شود. نقشه شماتیک کامل مدار پروژه در ادامه نشان داده شده است. در مدار فرستنده بر خلاف معمول, از تراشه MAX232 استفاده شده است. همان طور که می دانید, این تراشه به منظور تغییر سطوح منطقی برای برقراری ارتباط سریال استفاده شده است. همانطور که می دانید, این تراشه به منظور تغییر سطوح منطقی برای برقراری ارتباط سریال بین دو استاندارد TTL و RS232 ساخته شده و در این پروژه برای بالا بردن قدرت فرستنده به کار رفته است. توسط تراشه MAX232 می توان فرستنده اولتراسونیک را با ولتاژ Peak To Peak حدود 20V تحریک کرد.

دانلود پروژه طراحی ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با تراشه MAX232 و میکروکنترلر AVR

در داخل تراشه max232, مداری برای تبدیل ولتاژ 5v به مثبت و منفی 10v وجود دارد که اصطلاخا Charge Pump نامیده می شود. از آنجا که ممکن است این مدار به دلیل ایجاد نویز, در عملکرد مدار گیرنده تاثیر منفی بگذارد, بهتر است تراشه max232 را پس از پایان ارسال امواج اولتراسونیک به طور کامل خاموش کنیم. برای انجام این کار همان طور که در نقشه شماتیک پروژه مشاهده می کنید از ترانزیستور BC327 استفاده شده است. به این ترتیب با صفر و یک شدن پایه PD3 یا همان TRIGER, تراشه MAX232 به ترتیب روشن و خاموش می شود.

توجه : زمان راه اندازی (Startup Time) برای تراشه MAX232 حدود 10ms میلی ثانیه است, بنابراین باید اول پس از صفر کردن پایه PD3, ده میلی ثانیه دست نگه داریم و پس از آن فرستنده اولتراسونیک را از طریق این تراشه راه اندازی کنیم.

پس از راه اندازی مدار, فرآیند فاصله یابی به طور مداوم و با فاصله زمانی مشخص صورت می گیرد. توسط دیپ سوئیچ (Dip Switch) نشان داده شده در شکل, می توان این فاصله زمانی را در 4 مقدار مختلف بین 200 تا 2000ms تنظیم کرد.

 موسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان

پلن اول

پلن اول

نام فایل دانلودی : طراحی ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با MAX232 و AVR

قیمت فایل دانلودی : RIAL 100,000 - ریال

محتویات فایل دانلودی : نقشه شماتیک پروژه | برنامه میکروکنترلر در محیط BASCOM-AVR به زبان بیسیک BASIC | برنامه میکروکنترلر به زبان C در محیط Code Vision AVR

حجم فایل دانلودی : 955 کیلو بایت

پسورد فایل دانلودی : www.electronics98.com

نحوه دریافت فایل : بلافاصله بعد از پرداخت می توانید این فایل را از سرورهای پرقدرت سایت الکترونیک 98 با لینک مستقیم دانلود نمائید, همچنین در پایان عملیات خرید, لینک های دانلود و رسید خرید به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

RIAL 100,000 – خرید

پلن دوم

پلن دوم

نام فایل دانلودی : طراحی ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با MAX232 و AVR

قیمت فایل دانلودی : RIAL 200,000 - ریال

محتویات فایل دانلودی : نقشه شماتیک پروژه | برنامه میکروکنترلر در محیط BASCOM-AVR به زبان بیسیک BASIC | برنامه میکروکنترلر به زبان C در محیط Code Vision AVR | فایل 18 صفحه ای PDF شامل توضیحات سخت افزار و برنامه پروژه به زبان فارسی

حجم فایل دانلودی : 3.6 مگابایت

پسورد فایل دانلودی : www.electronics98.com

نحوه دریافت فایل : بلافاصله بعد از پرداخت می توانید این فایل را از سرورهای پرقدرت سایت الکترونیک 98 با لینک مستقیم دانلود نمائید, همچنین در پایان عملیات خرید, لینک های دانلود و رسید خرید به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

RIAL 200,000 – خرید

پلن سوم

پلن سوم

نام فایل دانلودی : طراحی ماژول فاصله یاب اولتراسونیک با MAX232 و AVR

قیمت فایل دانلودی : RIAL 400,000 - ریال

محتویات فایل دانلودی : نقشه شماتیک پروژه | برنامه میکروکنترلر در محیط BASCOM-AVR به زبان بیسیک BASIC | برنامه میکروکنترلر به زبان C در محیط Code Vision AVR | فایل 18 صفحه ای PDF شامل توضیحات سخت افزار و برنامه پروژه به زبان فارسی | فایل کامل و آماده PCB طراحی شده توسط نرم افزار Proteus ورژن 8.1

حجم فایل دانلودی : 3.8 مگابایت

پسورد فایل دانلودی : www.electronics98.com

نحوه دریافت فایل : بلافاصله بعد از پرداخت می توانید این فایل را از سرورهای پرقدرت سایت الکترونیک 98 با لینک مستقیم دانلود نمائید, همچنین در پایان عملیات خرید, لینک های دانلود و رسید خرید به آدرس ایمیل شما ارسال می گردد.

RIAL 400,000 – خرید

Control-And-Measure-Temp-Using-DS18B20-s

ترمومتر و ترموستات بسیار پیشرفته با تراشه DS18B20

ترمومتر و ترموستات بسیار پیشرفته با تراشه DS18B20 در این بخش تیم الکترونیک و برنامه …