دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

مهمترین اصل در هر کیت و یا دستگاه فلزیاب میزان پایداری و تلرانس (دقت) آن می باشد. بیشتر زمین ها دارای مواد معدنی، ذرات و یا سنگ های آهنی می باشند که دارای خاصیت مغناطیسی و رسانا هستند، که این موضوع فلزیاب را هنگام کاوش گمراه می کند و باعث بالا رفتن میزان خطا و پائین آمدن پایداری دستگاه و نیاز به بالانس های مکرر دستگاه توسط اپراتور می شود که این موضوع یک امر ناخوشایند محسوب می شود. به همین خاطر در یک فلزیاب هیچ چیز خوشایندتر از پایداری بالا و دقت زیاد آن برای اپراتور دستگاه فلزیاب نیست. در همین راستا در هنگام طراحی فلزیاب E98 Plus تمام تلاش تیم طراحی بر این موضوع بوده که فلزیاب ساخته شده دارای عمق کاوش بالا، پایداری و دقت بسیار بالا در هنگام کاوش در هر زمینی باشد. از اینرو به جرات می توانیم بگوئیم فلزیاب طراحی شده دارای بالاترین میزان پایداری و دقت در کنار عمق کاوش بالا و قیمت بسیار پائین در میان دیگر دستگاه های فلزیاب قدرتمند موجود در بازار می باشد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

 کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

این کیت یکی از محصولات الکترونیک98 می باشد که توسط تیم تخصصی این گروه طراحی و تولید شده است. از ویژگی های اصلی این فلزیاب می توان به کاوش یک فلز 40*40 سانتی متری در عمق بیش از دو متر اشاره نمود. همچنین طراحی این فلزیاب به گونه ای می باشد که می توانید در هر شرایط آب و هوایی از آن استفاده کنید.

از آنجا که مونتاژ این کیت به دلیل حساسیت و داشتن قطعات زیاد نیاز به مهارت در زمینه الکترونیک و تجربه مونتاژ کیت های الکترونیکی دارد، لذا این محصول به صورت آماده و مونتاژ شده برایتان ارسال می شود تا به صورت یک برد آماده راه اندازی در اختیار شما خریداران گرامی قرار بگیرد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

خانه / الکترونیک / دانلود پروژه ساخت فلزیاب ساده BFO Metal Detector

دانلود پروژه ساخت فلزیاب ساده BFO Metal Detector

دانلود پروژه ساخت فلزیاب ساده BFO Metal Detector

در این بخش دانلود پروژه ساخت فلزیاب ساده BFO Metal Detector, توسط تیم الکترونیک ۹۸ برای شما علاقه مندان به پروژه های حرفه ای الکترونیک و مدارات فلزیاب آماده شده است. ساخت فلزیاب ساده BFO فقط به تعدادی قطعات الکترونیکی ساده و چند ساعتی وقت احتیاج دارد. دو نوسان ساز ساده کولپتیس (Colpitts) از ترانزیستورهای BJT استفاده می کنند. فرکانس نوسان ساز (اسیلاتور) مرجع تقریبا برابر با 370KHz است که اندکی توسط دیود ورکتور (Varactor) قابل تنظیم است. خروجی حاصل از دو نوسان از ترکیب کننده ساخته شده از Q3 و Q4 تغذیه می کند. سیگنال از فیلتر (R13 و C13) و تقویت کننده JFET عبور می کند.

بهره تقویت کننده صدا LM386 برابر 20 است که بیشتر از میزان لازم برای هدفون ها است. اگر شما به Gain (بهره) بیشتری نیاز دارید می توانید یک خازن 10uf را بین نقطه های 1 تا 8 اضافه کنید.

دانلود پروژه ساخت فلزیاب ساده BFO Metal Detector

شماتیک فنی پروژه ساخت فلزیاب BFO

سیم پیچ ها باید با 20 دور سیم مسی 0.6 میلی متری 22AWG به دور یک قالب به قطر 10cm پیچیده شده باشد. کل حلقه را با نوارهای آلومینیومی یا مسی بپوشانید. سپس بین پوشش و زمین اتصال برقرار کنید. از بودن جای خالی بر روی پوشش فارادی اطمینان حاصل کنید. بدین ترتیب حلقه اتصالی نخواهد کرد. بعد از مونتاژ کردن, هدفون ها را وصل کنید و به آرامی P1 را بچرخانید صدای خش خش کم می شود تا حدی که بالاخره ناپدید می شود. با ادامه دادن به چرخاندن P1 در همان سمت باعث می شویم تا بار دیگر خش خش آغاز شود. به نقطه ای که صدای خش خش کم می شود و در نهایت از بین می رود نقطه (Zero Beat) می گویند. اگر شما نتوانستید این نقطه از فرکانس (زنش صفر) را در چرخش کلی P1 به دست بیاورید, باید مقدار ظرفیت L2 را کم یا زیاد کنید.

لیست قطعات :

Resistors (مقاومت ها) :

R1, R3, R5, R7: 22kΩ resistors

R2, R6: 1kΩ resistors R4, R9, R12: 15kΩ resistors

R8, R10, R11: 47kΩ resistors

R13: 2.2kΩ resistor

R14: 1MΩ resistor

R15: 8.2kΩ resistor

R16: 680Ω resistor

R17: 10Ω resistor

P1: 10kΩ lin. potentiometer (Tune-تن)

P2: 10kΩ log. potentiometer (Volume-ولوم)

Capacitors (خازن ها) :

C1, C6, C7, C12, C14: 100nF capacitors

C2, C8: 22nF low temp. coef. capacitors

C3, C9: 2.2nF low temp. coef. capacitors

C4, C10: 10pF ceramic capacitors

C5, C11: 4.7uF/16V electrolytic

C13: 10nF capacitor

C15: 47nF capacitor

C16, C17: 220uF/16V electrolytic

Other parts (قطعات دیگر) :

L1: 10cm (4in.) diameter, 20 turns, AWG 22

L2: 82uH inductor

SW1: SPDT toggle switch

J1: Headphone jack 1/4 or 1/8 inch

Active components (قطعات فعال) :

D1: NTE618 silicon varactor diode (20-440pF)

Q1-Q4: 2N2222 NPN silicon transistors

Q5: 2N5951 JFET transistor

IC1: LM386 (Audio amplifier IC)

 حجم فایل : 94 کیلو بایت

 دسته اصلی : مدارات فلزیاب

 نویسنده : electronics98

 تاریخ انتشار :

7 دیدگاه

  1. سلام ،
    سوالی داشتم
    عمق کاوش این فلزیاب چه مقداره؟
    0.5متر رو میتونه کاوش کنه؟

  2. سلام دوست عزیز
    اگر این مدار را به درستی مونتاژ کنید به عمق کاوش یک متری خواهید رسید.

  3. ضمن تشکر از سایت خوبتون
    در مورد این مدار منبعی هست که بتونم اطلاعات بیشتری دربارش کسب کنم؟

  4. سلام دوست عزیز
    نظر لطف و محبت شما دوست گرانقدر است.
    برای این مدار متاسفانه منبع خاصی نمیشناسیم که به صورت اختصاصی به تحلیل این مدار پرداخته باشد، اما اگر هدف شما درک بهتر عملکرد مدار آن می باشد باید اطلاعات خودتون را در زمینه الکترونیک بالا ببرید که برای اینکار منابع زیادی در اینترنت به زبان فارسی وجود داره.

  5. ممنون از توجه و لطفتون…..

  6. سلام ببخشید من بازم یه سوالی داشتم
    منظورتون از L1: 10cm (4in.) diameter, 20 turns, AWG 22

    همون L2 هستش؟؟
    اخه برای جفت مقادیر سلف ها نوشتین L1

    یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من از یکی از اساتیدم پرسیدم درباره این مدار گفتن اسیلاتورها کولپیتس نیستن
    خواستم نظر شما رو هم بدونم

  7. سلام دوست عزیز
    L1 شامل 10 سانتی متر سیم مسی AWG22 است، که باید 20 دور پیچیده بشه، لطفا توجه داشته باشید که AWG نوعی استاندار اندازه گیری و مشخصات سیم مسی لاکی است که به راحتی می تونید جداول مربوط به آنرا از اینترنت بیابید.
    بله اون اشتباه تایپی بوده مقدار ظرفیت سلف L2 مقدار 82 میکروهانری می باشد.
    در پاسخ سوال آخر هم باید بگم معمولا مدارات رادیویی که قابلیت تعویض فرکانس را دارند از اسیلاتور کولپیتس استفاده می کنند، در این مدار از آنجا که قابلیت تغییر فرکانس وجود ندارد اسیلاتور از نوع LC یا همان مدارهای هارتلی، کولپیتس نیستند.