دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

مهمترین اصل در هر کیت و یا دستگاه فلزیاب میزان پایداری و تلرانس (دقت) آن می باشد. بیشتر زمین ها دارای مواد معدنی، ذرات و یا سنگ های آهنی می باشند که دارای خاصیت مغناطیسی و رسانا هستند، که این موضوع فلزیاب را هنگام کاوش گمراه می کند و باعث بالا رفتن میزان خطا و پائین آمدن پایداری دستگاه و نیاز به بالانس های مکرر دستگاه توسط اپراتور می شود که این موضوع یک امر ناخوشایند محسوب می شود. به همین خاطر در یک فلزیاب هیچ چیز خوشایندتر از پایداری بالا و دقت زیاد آن برای اپراتور دستگاه فلزیاب نیست. در همین راستا در هنگام طراحی فلزیاب E98 Plus تمام تلاش تیم طراحی بر این موضوع بوده که فلزیاب ساخته شده دارای عمق کاوش بالا، پایداری و دقت بسیار بالا در هنگام کاوش در هر زمینی باشد. از اینرو به جرات می توانیم بگوئیم فلزیاب طراحی شده دارای بالاترین میزان پایداری و دقت در کنار عمق کاوش بالا و قیمت بسیار پائین در میان دیگر دستگاه های فلزیاب قدرتمند موجود در بازار می باشد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

 کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

این کیت یکی از محصولات الکترونیک98 می باشد که توسط تیم تخصصی این گروه طراحی و تولید شده است. از ویژگی های اصلی این فلزیاب می توان به کاوش یک فلز 40*40 سانتی متری در عمق بیش از دو متر اشاره نمود. همچنین طراحی این فلزیاب به گونه ای می باشد که می توانید در هر شرایط آب و هوایی از آن استفاده کنید.

از آنجا که مونتاژ این کیت به دلیل حساسیت و داشتن قطعات زیاد نیاز به مهارت در زمینه الکترونیک و تجربه مونتاژ کیت های الکترونیکی دارد، لذا این محصول به صورت آماده و مونتاژ شده برایتان ارسال می شود تا به صورت یک برد آماده راه اندازی در اختیار شما خریداران گرامی قرار بگیرد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

خانه / الکترونیک / ساخت دستگاه فلزیاب مدار فاز لاک یا PLL

ساخت دستگاه فلزیاب مدار فاز لاک یا PLL

ساخت دستگاه فلزیاب مدار فاز لاک یا PLL

در این بخش دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب مدار فاز لاک یا PLL, توسط تیم الکترونیک ۹۸ برای شما علاقه مندان به پروژه های حرفه ای الکترونیک و مدارات ساخت فلزیاب آماده شده است. مدار این پروژه، مدار دستگاه فلزیاب را شرح می دهد که در ساخت آن از آی سی PLL (مدار بسته فاز لاک) دیجیتال MC14046 استفاده شده است که می تواند در صورت یافتن شی فلزی شروع به نواختن صدای آژیر کند و همچنین می تواند اشیاء که مطابق با دستورات آمپرسنج یافته شده را تعیین کند. این دستگاه فلزیاب برای یافتن میخ داخل چوب، اشیاء فلزی داخل شن، سیم های برق که داخل دیوار پنهان هستند و دیگر مصارف مناسب است.

نقشه شماتیک مدار فلزیاب مدار فاز لاک یا PLL

نقشه شماتیک مدار فلزیاب مدار فاز لاک یا PLL

قوانین اصلی کار دستگاه فلزیاب مدار فاز لاک یا PLL

مدار فلزیاب از مدار یابنده، مدار بسته فاز لاک PLL و مدار صوتی آژیر تشکیل شده است. مدار فلزیاب از سیم پیچ جستجوی L، ترانزیستور V1، مقاومت های R3,R1 و خازن های C1-C5 تشکیل شده است. آی سی PLL مدار بسته فاز لاک از آی سی IC1، مقاومت های R4-R8 و خازن های C7-C11 تشکیل شده است.

مدار صوتی آژیر از ترانزیستور V2، آی سی مقایسه کننده آمپرسنج 2IC، بیزر HA و مقاومت های Rg-R14 تشکیل شده است. مقاومت های R1-R14 از مقاومت های کربنی 1/4 وات و مقاومت R15 از مقاومت فلزی 1/2 وات استفاده می کند.

:: مقاومت RP از پتانسیومتر کوچک و یا مقاومت متغیر استفاده می کند.

:: C1,C2,C7,C9,C12 و C13 همگی از یک نوع خازن هستند C10,C3,C6 از خازن های سرامیکی با فرکانس بالا استفاده می کنند. C11 از خازن های قابل تنظیم نازک (خازن نیمه متغیر) استفاده می کند.

:: V1 و V2 از ترانزیستور S9018 یا ترانزیستور سیلیکونی 2SC1815 از نوع NPN استفاده می کند.

:: IC1 از آی سی MCI4046B و یا آی سی CD4046PLL استفاده می کند.

:: IC2 از آی سی تقویت کننده عملیاتی از نوع PPC393C استفاده می کند.

چند نکته مهم برای دوستانی که در فکر ساخت دستگاه فلزیاب و یا خرید فلزیاب هستند:

1- دستگاه های فلزیابی که با نام های (فلزیاب لیزر اسکن – فلزیاب های سیستم آنتنی – فلزیاب های دوربینی – فلزیاب های موبایلی – فلزیاب از راه دور – فلزیاب ماهواره ای) به فروش می رسند، چیزی به غیر از دستگاه های فلزیاب دروغی و بی ربط و بی فایده نیستند.

2- آیا دستگاه فلزیاب تصویری وجود دارد؟ بطور کلی فلزیابی که بتواند تصویری از فلز مدفون شده نمایش دهد وجود ندارد (اگرچه با بهره گیری از بعضی فناوری های پیشرفته مانند آلتراسونیک و رادار امکان پذیر است اما بسیار پر هزینه) ولی بعضی از افراد و شرکت های فلزیاب هایی را که نمایشگر ال سی دی دارند را به عنوان فلزیاب تصویری معرفی کرده اند. در این دستگاه ها بعضی از علائم مانند وضعیت شارژ باتری، وضعیت تنظیمات و غیره بر روی صفحه نمایش داده می شود.

3- نکته سوم و آخر که حاصل تجربه من و بیشتر دوستان در استفاده از دستگاهای فلزیاب می باشد، این است که یک فلزیاب حرفه ای PI دست ساز با سیم پیچ 45 سانتی متری در نهایت می تواند عمق 3 متری را به خوبی کاوش کند اما باز هم بسیار از فلزیاب های دست ساز با قیمت های واقعی بهتر از سایر فلزیاب های خارجی (غیر قابل اعتماد) هستند که با قیمت های بسیار زیاد 2 تا 10 میلیون تومان به فروش می رسند.

 حجم فایل : 82 کیلوبایت

 دسته اصلی : مدارات فلزیاب