دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

مهمترین اصل در هر کیت و یا دستگاه فلزیاب میزان پایداری و تلرانس (دقت) آن می باشد. بیشتر زمین ها دارای مواد معدنی، ذرات و یا سنگ های آهنی می باشند که دارای خاصیت مغناطیسی و رسانا هستند، که این موضوع فلزیاب را هنگام کاوش گمراه می کند و باعث بالا رفتن میزان خطا و پائین آمدن پایداری دستگاه و نیاز به بالانس های مکرر دستگاه توسط اپراتور می شود که این موضوع یک امر ناخوشایند محسوب می شود. به همین خاطر در یک فلزیاب هیچ چیز خوشایندتر از پایداری بالا و دقت زیاد آن برای اپراتور دستگاه فلزیاب نیست. در همین راستا در هنگام طراحی فلزیاب E98 Plus تمام تلاش تیم طراحی بر این موضوع بوده که فلزیاب ساخته شده دارای عمق کاوش بالا، پایداری و دقت بسیار بالا در هنگام کاوش در هر زمینی باشد. از اینرو به جرات می توانیم بگوئیم فلزیاب طراحی شده دارای بالاترین میزان پایداری و دقت در کنار عمق کاوش بالا و قیمت بسیار پائین در میان دیگر دستگاه های فلزیاب قدرتمند موجود در بازار می باشد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

 کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

این کیت یکی از محصولات الکترونیک98 می باشد که توسط تیم تخصصی این گروه طراحی و تولید شده است. از ویژگی های اصلی این فلزیاب می توان به کاوش یک فلز 40*40 سانتی متری در عمق بیش از دو متر اشاره نمود. همچنین طراحی این فلزیاب به گونه ای می باشد که می توانید در هر شرایط آب و هوایی از آن استفاده کنید.

از آنجا که مونتاژ این کیت به دلیل حساسیت و داشتن قطعات زیاد نیاز به مهارت در زمینه الکترونیک و تجربه مونتاژ کیت های الکترونیکی دارد، لذا این محصول به صورت آماده و مونتاژ شده برایتان ارسال می شود تا به صورت یک برد آماده راه اندازی در اختیار شما خریداران گرامی قرار بگیرد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

خانه / الکترونیک / ساخت دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

ساخت دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

ساخت دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

در این بخش دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD, توسط تیم الکترونیک ۹۸ برای شما علاقه مندان به پروژه های حرفه ای الکترونیک و مدارات ساخت فلزیاب آماده شده است. این فلزیاب بسیار ساده می باشد و کاربرد آن برای پیدا کردن موقعیت سیم های برق و یا لوله های فلزی در دل دیوار ها به عمق حداکثر 10 سانتی متر می باشد. مدار این فلزیاب مشابه یکی از انواع مدارات فلزیاب BFO می باشد. در مدار این فلزیاب یک اسیلاتور ثابت با یک اسیلاتور دیگر ترکیب می شود، فرکانس اسیلاتور دوم در اثر برخورد شی فلزی با سیم پیچ جستجوی آن دچار تغییر می شود. که نتیجه این تغییر یک صدا بوق است که از بلندگو شنیده می شود.

نحوه ساخت سیم پیچ دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

سیم پیچ جستجوی مدار از یک هسته فریت به طول 15 میلی متر و قطر 10 میلی متر ساخته شده است سیم مسی 34SWG که تقریبا 120 دور می شود به دور هسته فریت پیچیده شده است.

ساخت دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

نقشه شماتیک مدار دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

نقشه شماتیک مدار دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

ساختمان مدار دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

در اینجا یک نسخه از این مدار را بر روی یک قطعه مدار چاپی PCB به عرض 20 میلی متر و طول 50 میلی متر ساخته ایم که به شکل نامناسبی با لحیم به مدار چاپی PCB جوش داده شده است. قسمت های دیگر جایی مهم متصل شده اند که Chip و PCB برای کنار هم نگه داشتن اجزا استفاده می شوند. این پروژه واقعا سریع و ارزان بوده و تهیه هیچ کدام از قطعات مدار فلزیاب دشوار نیست، شما می توانید از وسایل در دسترس خودتان استفاده کنید. تمام خازن ها از نوع عدسی هستند  اگرچه خازن C9 و C10 می توانند از جنس پلی استری باشند.

عملکرد دستگاه فلزیاب جیبی ZL2PD

اسیلاتور فرکانس متغیر طوری تنظیم شده است تا از خازن نیمه متغیر 60pf استفاده کند. این دستگاه بسیار حساس است و می تواند دامنه ی گسترده ای از صدا ها را همان طور که خازن تنظیم شده است تولید کند. بهترین وسیله برای تنظیم دستگاه استفاده از آچار پیچ گوشتی پلاستیکی است. آنرا فقط برای برای صدای شنیداری بلند تنظیم کنید.

اشیاء فلزی مثل میخ یا دسته فلزی یک آچار پیچ گوشتی را نزدیک سیم پیچ جستجو حرکت دهید، این کار باعث می شود که شاهد تغییر صدا در مدار شوید.

در نهایت هنگام کار، سیم پیچ جستجو را روی دیوار به فاصله یک سانتی متر حرکت بدهید . با عبور از روی میخ پنهان شده یا ستون فلزی و یا سیم برق در دیوار، صدای دستگاه ناگهان تغییر خواهد کرد. قطر کوچک سیم پیچ به ما این امکان را می دهد که بتوانیم مکان میخ را با دقت لازم و کافی بیابیم.

چند نکته مهم برای دوستانی که در فکر ساخت دستگاه فلزیاب و یا خرید فلزیاب هستند:

1- دستگاه های فلزیابی که با نام های (فلزیاب لیزر اسکن – فلزیاب های سیستم آنتنی – فلزیاب های دوربینی – فلزیاب های موبایلی – فلزیاب از راه دور – فلزیاب ماهواره ای) به فروش می رسند، چیزی به غیر از دستگاه های فلزیاب دروغی و بی ربط و بی فایده نیستند.

2- آیا دستگاه فلزیاب تصویری وجود دارد؟ بطور کلی فلزیابی که بتواند تصویری از فلز مدفون شده نمایش دهد وجود ندارد (اگرچه با بهره گیری از بعضی فناوری های پیشرفته مانند آلتراسونیک و رادار امکان پذیر است اما بسیار پر هزینه) ولی بعضی از افراد و شرکت های فلزیاب هایی را که نمایشگر ال سی دی دارند را به عنوان فلزیاب تصویری معرفی کرده اند. در این دستگاه ها بعضی از علائم مانند وضعیت شارژ باتری، وضعیت تنظیمات و غیره بر روی صفحه نمایش داده می شود.

3- نکته سوم و آخر که حاصل تجربه من و بیشتر دوستان در استفاده از دستگاهای فلزیاب می باشد، این است که یک فلزیاب حرفه ای PI دست ساز با سیم پیچ 45 سانتی متری در نهایت می تواند عمق 3 متری را به خوبی کاوش کند اما باز هم بسیار از فلزیاب های دست ساز با قیمت های واقعی بهتر از سایر فلزیاب های خارجی (غیر قابل اعتماد) هستند که با قیمت های بسیار زیاد 2 تا 10 میلیون تومان به فروش می رسند.

 حجم فایل : 185 کیلوبایت

 دسته اصلی : مدارات فلزیاب

 نویسنده : electronics98

 تاریخ انتشار :

4 دیدگاه

  1. سلام به اعضا 

  2. سلام میشه مدار  piرو برام ایمیل کنید خدا وکیلی پول خرید کیت رو ندارم 

  3. سلام لطفا درخواست خود را ایمیل کنید.

  4. سلام مهندس میتونین نقشه کیت یه مدار طلایاب تصویریرو بزارین دانلود کنیم نمیدونم از کجا تهیش کنم که معتبر باشه ممنون میشم