دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

مهمترین اصل در هر کیت و یا دستگاه فلزیاب میزان پایداری و تلرانس (دقت) آن می باشد. بیشتر زمین ها دارای مواد معدنی، ذرات و یا سنگ های آهنی می باشند که دارای خاصیت مغناطیسی و رسانا هستند، که این موضوع فلزیاب را هنگام کاوش گمراه می کند و باعث بالا رفتن میزان خطا و پائین آمدن پایداری دستگاه و نیاز به بالانس های مکرر دستگاه توسط اپراتور می شود که این موضوع یک امر ناخوشایند محسوب می شود. به همین خاطر در یک فلزیاب هیچ چیز خوشایندتر از پایداری بالا و دقت زیاد آن برای اپراتور دستگاه فلزیاب نیست. در همین راستا در هنگام طراحی فلزیاب E98 Plus تمام تلاش تیم طراحی بر این موضوع بوده که فلزیاب ساخته شده دارای عمق کاوش بالا، پایداری و دقت بسیار بالا در هنگام کاوش در هر زمینی باشد. از اینرو به جرات می توانیم بگوئیم فلزیاب طراحی شده دارای بالاترین میزان پایداری و دقت در کنار عمق کاوش بالا و قیمت بسیار پائین در میان دیگر دستگاه های فلزیاب قدرتمند موجود در بازار می باشد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

 کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

این کیت یکی از محصولات الکترونیک98 می باشد که توسط تیم تخصصی این گروه طراحی و تولید شده است. از ویژگی های اصلی این فلزیاب می توان به کاوش یک فلز 40*40 سانتی متری در عمق بیش از دو متر اشاره نمود. همچنین طراحی این فلزیاب به گونه ای می باشد که می توانید در هر شرایط آب و هوایی از آن استفاده کنید.

از آنجا که مونتاژ این کیت به دلیل حساسیت و داشتن قطعات زیاد نیاز به مهارت در زمینه الکترونیک و تجربه مونتاژ کیت های الکترونیکی دارد، لذا این محصول به صورت آماده و مونتاژ شده برایتان ارسال می شود تا به صورت یک برد آماده راه اندازی در اختیار شما خریداران گرامی قرار بگیرد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

خانه / الکترونیک / ساخت دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

ساخت دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

ساخت دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

در این بخش دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای, توسط تیم الکترونیک ۹۸ برای شما علاقه مندان به پروژه های حرفه ای الکترونیک و مدارات ساخت فلزیاب آماده شده است. اگرچه که این نوع فلزیاب بسیار ساده است اما به نظر کالایی بالایی دارد. برای اینکه از سیم پیچ نشان داده شده بتوانیم استفاده کنیم باید پوشش فارادی داشته باشد، در غیر اینصورت به خاطر تاثیرات جاذبه زمین کار نخواهد کرد.

نحوه انتخاب سیم پیچ اصلی فلزیاب و بستن آن

مدار فلزیاب طراحی شده در این پروژه از دو سیم پیچ L1 و L2 تشکیل شده است، که سیم پیچ L1 یک مسدود کننده RF استاندارد است. مسدود کننده ای که در اینجا استفاده شده است از دلیوان (Delivan) ساخته شده است و در صورت لزوم می توان آن ها را با قطعات دیگر عوض کرد. می توان از هر نوع مسدود کننده مشابه هم استفاده کرد. با توجه به دقت کار القا گر L1 و L2 و قسمت های دیگر ممکن است لازم شود که یک الی دو دور از L2 کم یا به آن اضافه کنید، تا هر دو اسیلاتور با یک فرکانس یکسان کار کنند. با توجه به القاگر 220MH و خازن موازی 0.005uf فرکانس عامل حدود 151KHz می شود.

به عنوان تنوع شما می توانید از حلقه های گوناگون برای پر کردن و پیچاندن سیم پیچ ها استفاده کنید، با 25 دور شروع کنید بعد 26 دور، بعد 27 دور و در آخر 28 دور و در نهایت سیم پیچ هایی را که بسته اید را یکی یکی آزمایش کنید و هرکدام را که بهتر با آن نتیجه گرفته اید و یا اینکه بهتر از همه کار می کند را انتخاب کنید و یا اینکه شکل سیم پیچ را عوض کنید (با فشرده کردن شکل سیم پیچ ظرفیت سیم پیچ کاهش می یابد).

تصویری از نمونه مدار ساخته شده فلزیاب به همراه سیم پیچ

ساخت دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

نقشه شماتیک دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

نقشه شماتیک دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

تصویری از کیت مونتاژ شده دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

تصویری از کیت مونتاژ شده دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

مدار چاپی شماتیک دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

مدار چاپی شماتیک دستگاه فلزیاب BFO از نوع اسیلاتور فرکانس ضربه ای

چند نکته مهم برای دوستانی که در فکر ساخت دستگاه فلزیاب و یا خرید فلزیاب هستند:

1- دستگاه های فلزیابی که با نام های (فلزیاب لیزر اسکن – فلزیاب های سیستم آنتنی – فلزیاب های دوربینی – فلزیاب های موبایلی – فلزیاب از راه دور – فلزیاب ماهواره ای) به فروش می رسند، چیزی به غیر از دستگاه های فلزیاب دروغی و بی ربط و بی فایده نیستند.

2- آیا دستگاه فلزیاب تصویری وجود دارد؟ بطور کلی فلزیابی که بتواند تصویری از فلز مدفون شده نمایش دهد وجود ندارد (اگرچه با بهره گیری از بعضی فناوری های پیشرفته مانند آلتراسونیک و رادار امکان پذیر است اما بسیار پر هزینه) ولی بعضی از افراد و شرکت های فلزیاب هایی را که نمایشگر ال سی دی دارند را به عنوان فلزیاب تصویری معرفی کرده اند. در این دستگاه ها بعضی از علائم مانند وضعیت شارژ باتری، وضعیت تنظیمات و غیره بر روی صفحه نمایش داده می شود.

3- نکته سوم و آخر که حاصل تجربه من و بیشتر دوستان در استفاده از دستگاهای فلزیاب می باشد، این است که یک فلزیاب حرفه ای PI دست ساز با سیم پیچ 45 سانتی متری در نهایت می تواند عمق 3 متری را به خوبی کاوش کند اما باز هم بسیار از فلزیاب های دست ساز با قیمت های واقعی بهتر از سایر فلزیاب های خارجی (غیر قابل اعتماد) هستند که با قیمت های بسیار زیاد 2 تا 10 میلیون تومان به فروش می رسند.

 حجم فایل : 285 کیلوبایت

 دسته اصلی : مدارات فلزیاب

 نویسنده : electronics98

 تاریخ انتشار :

6 دیدگاه

  1. پوشش فارادی داشته باشد یعنی چی؟

  2. سلاممن این مدار رو ساختم و لی یک تغییراتی به هش دادم ولی جواب نمیده خب تغییرلتش این بود که نت از خازن های عدسی استفاده کردم و به جای اون شلف که شبیه مقاومته رفتم یا سلف بشکه ای 220 میلی هانری گذاشتم در آخر هم به جای اسپیکر پیزو اسپیکر معمولی گذاشتم فقط از داخل بلندگو صدایکمی میاد و خش خش دارهه.

  3. سلام دوست عزیز
    برای دریافت صدای بهتر باید از پیزو استفاده کنید، همچنین باید نوع خازن (الکترولیتی، عدسی و MKT) مورد استفاده در مدار رعایت شود به عنوان مثال شما نمی توانید به جای خازن MKT از خازن عدسی استفاده کنید.

  4. سلامسلف باید چند هانری باشه ؟220 میکرو هانری؟یا 220 میلی هانری؟

  5. سلام دوست عزیز
    220MH

  6. سلامخازن های عدسی رو عوض کردم و MKT گذاشتمو باز هم مدار جواب نمیده!داخل شکل واقعی مدار با حساب کردن سلف (کد های رنگی)مقدارش 220 میکرو میشه!حالا شما میفرمایید 220 میلی؟