دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

دستگاه فلزیاب E98 plus با قابلیت تفکیک و پایداری بسیار بالا

مهمترین اصل در هر کیت و یا دستگاه فلزیاب میزان پایداری و تلرانس (دقت) آن می باشد. بیشتر زمین ها دارای مواد معدنی، ذرات و یا سنگ های آهنی می باشند که دارای خاصیت مغناطیسی و رسانا هستند، که این موضوع فلزیاب را هنگام کاوش گمراه می کند و باعث بالا رفتن میزان خطا و پائین آمدن پایداری دستگاه و نیاز به بالانس های مکرر دستگاه توسط اپراتور می شود که این موضوع یک امر ناخوشایند محسوب می شود. به همین خاطر در یک فلزیاب هیچ چیز خوشایندتر از پایداری بالا و دقت زیاد آن برای اپراتور دستگاه فلزیاب نیست. در همین راستا در هنگام طراحی فلزیاب E98 Plus تمام تلاش تیم طراحی بر این موضوع بوده که فلزیاب ساخته شده دارای عمق کاوش بالا، پایداری و دقت بسیار بالا در هنگام کاوش در هر زمینی باشد. از اینرو به جرات می توانیم بگوئیم فلزیاب طراحی شده دارای بالاترین میزان پایداری و دقت در کنار عمق کاوش بالا و قیمت بسیار پائین در میان دیگر دستگاه های فلزیاب قدرتمند موجود در بازار می باشد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

 کیت آماده فلزیاب حرفه ای PI با قدرت کاوش بیش از 2 متر

این کیت یکی از محصولات الکترونیک98 می باشد که توسط تیم تخصصی این گروه طراحی و تولید شده است. از ویژگی های اصلی این فلزیاب می توان به کاوش یک فلز 40*40 سانتی متری در عمق بیش از دو متر اشاره نمود. همچنین طراحی این فلزیاب به گونه ای می باشد که می توانید در هر شرایط آب و هوایی از آن استفاده کنید.

از آنجا که مونتاژ این کیت به دلیل حساسیت و داشتن قطعات زیاد نیاز به مهارت در زمینه الکترونیک و تجربه مونتاژ کیت های الکترونیکی دارد، لذا این محصول به صورت آماده و مونتاژ شده برایتان ارسال می شود تا به صورت یک برد آماده راه اندازی در اختیار شما خریداران گرامی قرار بگیرد.

مشاهده توضیحات بیشتر و خرید محصول

خانه / الکترونیک / دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب RF

دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب RF

دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب RF

در این بخش دانلود پروژه ساخت دستگاه فلزیاب RF, توسط تیم الکترونیک ۹۸ برای شما علاقه مندان به پروژه های حرفه ای الکترونیک و مدارات ساخت فلزیاب آماده شده است. مدار از دو اوسیلاتور RF استفاده می کند. فرکانس های هر دو اسیلاتور در 5.5MHz با هم یکی می شوند اولین اسیلاتور RF از ترانزیستور T1 به شماره BF-494 و فیلتر سرامیکی 5.5MHz تشکیل شده است. دومین اسیلاتور در واقع نوعی اوسیلاتور کوپتیس است که توسط ترانزیستور T3 به شماره BF-494 و القاگر L1 (که در ادامه درباره آن توضیح خواهیم داد) شناخته می شود، به موازات خازن تریمر VC1 نصب شده است.

فرکانس های FX-FY (منظور از فرکانس Fx فرکانس تولید شده توسط کریستال 5.5MHz و فرکانس Fy فرکانس تولید شده توسط سیم پیچ جستجو L1 و خازن VC1 می باشد) این دو اسیلاتور در ترانزیستور میکسر T2 به شماره BF-494 با یکدیگر ترکیب می شوند و تفاوت آن ها یا بسامد زنه ای خروجی Fx-Fy از ترانزیستور کلکتور T2 به مرحله یابنده وصل شده که شامل دیودهای D1 و D2 به شماره QAV79 هستند.

خروجی یک ولتاژ DC متغیر است که بر اثر گذر از فیلتر پایین گذر توسط مقاومت R12 و دو عدد خازن 15nf به نام های C6 و C10 شناخته شده است. بعد از آمپلی فایر (آی سی تقویت کننده)IC1 به شماره TDA2822 توسط کنترل شدت صوت VR1 عبور کرد و باعث تغذیه خروجی توسط بلندگوی 80 اهمی می شود. سیم پیچ L1 را می توان به وسیله 15 دور سیم 25SW6 به روی قابی به قطر 10 سانتی متر و با عایق کاری ساخت.

نقشه شماتیک مدار دستگاه فلزیاب RF

نقشه شماتیک مدار دستگاه فلزیاب RF

به طور کلی عملکرد مدار به اینگونه می باشد، هنگامیکه فرکانس تولید شده توسط سیم پیچ جستجوگر L1 و خازن متغیر VC1 با فرکانس تولید شده توسط کریستال اسیلاتور 5.5MHz یکی باشد هیچ صدای بوقی از بلندگو شنیده نمی شود و بلعکس وقتی که سیم پیچ جستجو از کنار شی فلزی عبور می کند، به دلیل آنکه شی فلزی شدت القاگری را در سیم پیچ عوض می کند و در نتیجه باعث تغییر فرکانس اسیلاتور دوم می شود، دیگر فرکانس FX و Fy با هم برابر نیستند و در نتیجه صدای بوق از بلندگوها شنیده خواهد شد.

چند نکته مهم برای دوستانی که در فکر ساخت دستگاه فلزیاب و یا خرید فلزیاب هستند:

1- دستگاه های فلزیابی که با نام های (فلزیاب لیزر اسکن – فلزیاب های سیستم آنتنی – فلزیاب های دوربینی – فلزیاب های موبایلی – فلزیاب از راه دور – فلزیاب ماهواره ای) به فروش می رسند، چیزی به غیر از دستگاه های فلزیاب دروغی و بی ربط و بی فایده نیستند.

2- آیا دستگاه فلزیاب تصویری وجود دارد؟ بطور کلی فلزیابی که بتواند تصویری از فلز مدفون شده نمایش دهد وجود ندارد (اگرچه با بهره گیری از بعضی فناوری های پیشرفته مانند آلتراسونیک و رادار امکان پذیر است اما بسیار پر هزینه) ولی بعضی از افراد و شرکت های فلزیاب هایی را که نمایشگر ال سی دی دارند را به عنوان فلزیاب تصویری معرفی کرده اند. در این دستگاه ها بعضی از علائم مانند وضعیت شارژ باتری، وضعیت تنظیمات و غیره بر روی صفحه نمایش داده می شود.

3- نکته سوم و آخر که حاصل تجربه من و بیشتر دوستان در استفاده از دستگاهای فلزیاب می باشد، این است که یک فلزیاب حرفه ای PI دست ساز با سیم پیچ 45 سانتی متری در نهایت می تواند عمق 3 متری را به خوبی کاوش کند اما باز هم بسیار از فلزیاب های دست ساز با قیمت های واقعی بهتر از سایر فلزیاب های خارجی (غیر قابل اعتماد) هستند که با قیمت های بسیار زیاد 2 تا 10 میلیون تومان به فروش می رسند.

 حجم فایل : 32 کیلوبایت

 دسته اصلی : مدارات فلزیاب

 نویسنده : electronics98

 تاریخ انتشار :

10 دیدگاه

  1. سلام وخسته نباشید خدمت شما . میخواستم بدونم ابن مدار فابلیت تشخیص طلا رو در عمق زمین داره یا ففط فلزات اهنی رو تشخیص میده .و اینکه شما خودتون میتونبد برای من با توجه به هزینه و دستمزد یکی بسازید  

  2. سلام دوست عزیز
    لطفا به لینک زیر مراجعه نمائید.
    کیت فلزیاب

  3. سلام٬ایا برای ایجاد یک فرکانس خاص توسط سیم پیچ٬فرمولی وجود دارد که تعیین کند چند دور و سطحی از سیم پیچ ٬فرکانس مورد نظر را تولید میکند.

  4. سلام دوست عزیز
    تعیین مقدار فرکانس تولیدی توسط مدار تعیین می شود.

  5. سلام ببخشید سیم پیچی رو که باید درست کنیم به کدوم نقطه وصلش کنیم؟ منتظر جوابتون هستم

  6. سلام دوست عزیز
    سیم پیچ L1 به دو سر خازن VC1 متصل می شود.

  7. سلام وخسته نباشید خدمت شما . میخواستم بدونم ابن مدار فابلیت تشخیص طلا رو در عمق زمین داره یا ففط فلزات اهنی رو تشخیص میده
    قابلیت تفکیک داره؟
    میشه یه مداری که قابلیت تفکیک داره و عمق زیاد میزنه معرفی کنید
    ممنون
    در ضمن لینکی که برای سجاد گذاشتید کار نمیکنه

  8. سلام دوست عزیز
    این مدار یک فلزیاب آل متال می باشد و تقریبا می توان گفت به اکثر فلزات حساس می باشد اما قابلیت تفکیک ندارد.
    متاسفانه در حال حاضر چنین مداری در کتابخانه ما موجود نیست. همچنین لینک صفحه مورد از روی سایت حذف شده است.

  9. این مدار شما 20 سانت هم نمیزنه بعد چطور میگین 3 متر؟

  10. سلام دوست عزیز
    لطفا با دقت بیشتری متن را بخوانید، ما در کدام قسمت اشاره کردیم که این مدار دارای عمق کاوش 3 متر است!!!!!
    مطالبی که در کادر سبز رنگ قرار داده شده است صرفا چند نکته مهم و مشترک برای آگاهی دادن به کسانی است که در فکر ساخت دستگاه فلزیاب و یا خرید فلزیاب هستند درج شده است و اصلا ربطی به مدار این فلزیاب ندارد.