خانه / الکترونیک / دانلود پروژه ساخت آمپلی فایر RF آر.اف 15 وات

دانلود پروژه ساخت آمپلی فایر RF آر.اف 15 وات

دانلود پروژه ساخت آمپلی فایر RF آر.اف 15 وات

در این بخش دانلود پروژه ساخت آمپلی فایر RF آر.اف 15 وات, توسط تیم الکترونیک ۹۸ برای شما علاقه مندان به پروژه های مخابراتی آماده شده است. این آمپلی فایر RF شامل دو ترانزیستور است که هر دو در کلاس C کار می کنند. تنها سازنده ی این ترانزیستور ها شرکت میتسوبیشی است. ورودی آمپلی فایر 400MW تا 1 وات است که با ورودی 1 واتی می توانید قدرت 15 وات را در خروجی داشته باشید. ساختار مدار چندان مشکل نیست و با توجه به تجربیاتی که تا کنون از مدارات قبل کسب کرده اید به راحتی می توانید از این مدار استفاده کنید.

دانلود پروژه ساخت آمپلی فایر RF آر.اف 15 وات

شماتیک پروژه ساخت آمپلی فایر RF آر.اف 15 وات

لیست قطعات :

دانلود پروژه ساخت آمپلی فایر RF آر.اف 15 وات

تذکرات :

1- این آمپلی فایر به یک هیت سینک کاملا ضخیم نیاز دارد. اصولا PA ها بایستی خنک نگه داشته شوند تا اتلاف توان در آنها روی ندهد. یعنی به ازای هر یک درجه ی سانتیگراد افزایش دما ممکن است چندین ده میلی وات افت قدرت در خروجی داشته باشید. بنا براین سعی خواهید کرد که در مورد این مطلب کوتاهی نکرده باشید. بنده از یک تکه آلومینیوم درب و پنجره که به سیل معروف است به اندازه ی درازای خود فیبر استفاده نمودم که نتیجه خوبی دارد.

2- بدنه ی ترانزیستورها به پایه امیتر متصل است و چون امیتر هم زمین است پس بدون هیچ نگرانی پشت هر دو ترانزیستورها را خمیر سیلیکون مالیده و مستقیما به بدنه ی هیت سینک پیچ کنید. نوارهای مسی ارتباطی را قلع اندود کنید.

3 دور سیم نمره 1MM بر روی هسته هوایی به قطر L1,L2= 6MM

5 دور سیم نمره 1MM بر روی هسته هوایی به قطر L2,L5= 6MM

4 دور سیم نمره 1MM بر روی هسته هوایی به قطر L3,L6= 6MM

3- اگر توسط یک ورقه ی فلزی دو طبقه را از هم جدا کنید بهتر خواهد بود. اگر بخواهید فیبر فشرده یا کوچکتری به سلیقه خودتان برای مدار طراحی کنید بایستی مسئله تداخل طبقاتی و نیز القای اجزای مدار بر روی همدیگر را حتما مد نظر بگیرید و در طراحی خود آنها را بر طرف کنید در غیر این صورت با مشکل رو به رو خواهید شد. (جز پوشاندن سلف ها و نیز پوشاندن هر طبقه RF و شیلد نمودن آنها چاره دیگری به نظر نمی رسد.)

4- جریان مصرفی بالاست (بیش از 3 آمپر) بنابراین از منیع تغذیه ای استفاده کنید که توان مورد نیاز را بتواند تحویل دهد.

 حجم فایل : 156 کیلو بایت

 دسته اصلی : مدارات فرستنده رادیویی